Dallas Stars on ollut erittäin aktiivinen seura kuluvan kesän aikana, mitä tulee pelaajamarkkinoihin, sillä seura on tehnyt isoja hankintoja.

Näihin hankintoihin ovat kuuluneet muun muassa venäläistähti Alexander Radulov, monien palkkasumman kyseenalaistanut Martin Hanzal sekä uudeksi ykkösvahdiksi hankittu Ben Bishop.

Alakertaan seuran GM:nä toimiva Jim Nill hankki puolestaan laajennusdraftissa Vegas Golden Knightsiin varatun Marc Methotin, jonka uskotaan olevan iso apu heikosti viime kaudella puolustaneeseen Stars-nippuun.

Luonnollisesti Methotin hankinta tarkoitti sitä, että Esa Lindell ja Julius Honka kohtaavat ensi kaudella aiempaa kovempaa kilpailua ja tänään Stars tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Jamie Oleksiakin kanssa.

24-vuotias kanadalaisjätti on Starsin ykköskierroksen varaus (#14) vuodelta 2011. Yli kaksimetrinen Oleksiak ei ole kuitenkaan onnistunut vielä lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia, mutta joka tapauksessa hän on suora kilpailija suomalaiskaksikolle.

Viime kaudella Oleksiak pelasi puolet teksasilaisseuran runkosarjaotteluista, siis 41 ottelua, joissa hän teki tehot 5+2. Kokonaisuudessaan hän on pelannut NHL:ssä 119 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 19 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.