Minnesota Wildin GM:nä toimivan Chuck Fletcherin viime ajat ovat olleet kiireisiä, sillä hänen on pitänyt neuvotella kahden kriittisen rajoitetun vapaan agenttinsa, Nino Niederreiterin sekä Mikael Granlundin, kanssa jatkosopimuksista.

Kaksikon lisäksi myös seuran tuore hankinta Marcus Foligno on ilman jatkopahvia, mutta hän ei ilmoittanut itseään välimieskäsittelyyn, joten kaksikon jatkosopimukset ovat olleet seuran kannalta ensisijaisen tärkeitä.

Ensimmäisenä jatkon sai kouraansa sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiter, joka teki Wildin kanssa viiden vuoden mittaisen ja 26,25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Täten Niederreiterin cap hitiksi muodostuu tulevaisuudessa 5,25 miljoonaa dollaria.

Pian tämän jälkeen oli kuitenkin Granlundin vuoro. Suomalaishyökkääjä on nimittäin tehnyt juuri seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 17,25 miljoonaa dollaria.

Granlund tulee siis tienaamaan uuden pahvinsa myötä keskiarvolta 5,75 miljoonaa dollaria kaudesta, joten hän sai itselleen reilun palkankorotuksen. Suomalaishyökkääjä tienasi nimittäin edellisen pahvinsa turvin vuositasolla 3 miljoonaa dollaria.

Granlund oli viime kaudella Wildin tehokkain pelaaja, sillä hän viimeisteli 81 runkosarjaotteluun 26 maalia ja yhteensä 69 tehopistettä. Granlund siis teki kauden aikana oman maali-, syöttö sekä piste-ennätyksensä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.