Maalivahtien yksi näkyvimpiä varusteita on päätä suojaava maski. Siinä missä kenttäpelaajat joutuvat pelaamaan samanvärisillä kypärillä ilman minkäänlaista päätäntävaltaa, saavat maalivahdit maalauttaa oman kypäränsä käytännössä millaiseksi tahansa.

Joillakin maalivahdeilla ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua se, että valinnanvapaus on liikaa käsiteltäväksi. Vaihtoehtoja on loputtomia ja koskaan ei tiedä, mikä lopputulos olisi kaikista paras.

Heidän onnekseen jääkiekkoa seuraavat miljoonat ja taas miljoonat ihmiset, joilta on enemmän kuin helppoa pyytää apua.

Tämän tekikin juuri nyt kesän laajennusdraftissa Vegas Golden Knightsin riveihin siirtynyt Calvin Pickard, joka pyytää nyt apua juuri seuran faneilta.

Seura nimittäin julkaisi Twitter-tilillään videon Pickardista pitämässä valkoista maskia, ja pyytäen apua faneilta sen maalauttamiseksi. Kannattajat voivat lähettää omat ideansa Pickardille Golden Knightsin verkkosivujen kautta.

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
Calvin Pickard has a message to fans in Las Vegas.

"Please help me design my mask."

More: atnhl.com/2vl2W1w

Pickard on kiekkoillut tähän mennessä NHL-kaukaloissa kolmen kauden ajan, joista jokaisen hän on viettänyt Colorado Avalanchen riveissä. 25-vuotias yhdysvaltalaisvahti on pelannut taalajäillä 86 ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 91,4/2.77.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.