Puolustaja Nate Schmidt on ehtinyt tahkoamaan NHL-kaukaloissa nyt neljän kauden ajan, joista jokaisen hän on viettänyt Washington Capitalsin riveissä.

Tähän tulee kuitenkin tulevalla sesongilla muutos, sillä Vegas Golden Knights varasi miehen riveihinsä kesän laajennusdraftissa.

Las Vegas olikin miehen henkilökohtaisen uran kannalta loistava vaihtoehto, sillä Capitalsin puolustuksessa hän ei ole onnistunut nousemaan seuraavalle levelille. Tämä johtuu siitä, että washingtonilaisseuran puolustus on todella laaja.

Loistavasti luisteleva puolustaja iski esimerkiksi viime kauden 60 runkosarjaotteluun 17 tehopistettä, joskin hän pelasi kauden aikana ainoastaan 15:29 minuuttia ottelua kohden.

Nyt hän pääsee kuitenkin näyttämään todelliset taitonsa Golden Knightsin takalinjoilla. Ennen tätä on kuitenkin yksi este ylitettävänä, joka on hänen jatkosopimuksensa. Hänen kaksivuotinen pahvinsa meni nimittäin viime kauden päätteeksi umpeen, minkä turvin hän tienasi reilut 800 000 dollaria kaudesta.

Nyt Sporsnetin Elliotte Friedman tietää kuitenkin kertoa, että Golden Knights on valmis tarjoamaan puolustajalle kahden vuoden jatkosopimusta, jonka myötä Schmidt nettoaisi 975 000 dollaria kaudesta.

Schmidtin leirissä ollaan Friedmanin mukaan kuitenkin eri mieltä, sillä puolustaja halajaa itselleen vuoden sopimusta, joka olisi arvoltaan 2,75 miljoonaa dollaria.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.