Pittsburgh Penguinsin GM:nä toimiva Jim Rutherford onnistui lopulta kiinnittämään kaksi tärkeää rajoitettua vapaata agenttiaan, Brian Dumoulinin sekä Conor Shearyn, kesän aikana jatkosopimuksiin.

Tämä ei tarkoita kuitenkaan missään nimessä sitä, että työt Penguinsin toimistolla olisivat kesän osalta ohi, sillä Rutherfordin on löydettävä seuraan vielä uusi kolmossentteri.

Tämä johtuu puhtaasti siitä syystä, että kyseisessä roolissa viimeiset kaksi vuotta toiminut Nick Bonino päätti suunnata vapaiden markkinoiden kautta Nashville Predatorsin riveihin, mikä jätti Penguinsin kolmossentterin tontin vapaaksi.

Nyt kun sekä Dumoulin että Sheary ovat päässeet seuran kanssa jatkosopimuksiin, alkaa Rutherfordilla uuden kolmossentterin metsästys.

Tämän suhteen seura on ottanut myös jo nopeita askeleita eteenpäin, sillä Pittsburgh Post-Gazetten kiekkotoimittaja Jason Mackey kertoo kolumnissaan, että Rutherfordin puhelin on soinut nyt paljon tiheämpään, kuin hetki sitten.

– Nyt on meneillään paljon enemmän keskusteluita, kuin vaikkapa viikko tai kaksi takaperin, Rutherford kertoi Mackeyn Post-Gazetten mukaan.

Ennen Boninoa Penguinsin kolmossentterinä ovat pelanneet muun muassa Jordan Staal sekä Brandon Sutter, joten kuka tahansa rooliin lopulta joutaa, on hänellä valtaisat paineet onnistua.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.