Minnesota Wildilla oli loppukesää ajatellen etenkin kaksi suurta työmaata, kun sekä Mikael Granlundille että Nino Niederreiterille piti saada jatkosopimukset ennen syyskuun välimieskäsittelyitä.

No, nyt Wildin toimistolla jälkimmäisenä mainitun nimen voi viivata yli, sillä sveitsiläishyökkääjä pääsi seuran kanssa sopuun viiden vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta.

Uusi pahvi on kokonaisarvoltaan 26,25 miljoonaa dollaria, joten Niederreiterin cap hit on tästä edespäin jopa 5,25 miljoonaa dollaria.

– Ninolla on ollut meidän seuraamme suuri vaikutus viimeisen neljän kauden aikana, ja olemme iloisia, että tämä tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Hän on kasvanut tärkeäksi pelaajaksi hyökkäyspeliämme ajatellen, ja hänen laukauksensa ja maalineduspelaamisensa tulevat olemaan suuressa roolissa menestyksemme suhteen, GM Chuck Fletcher kertoi seuran tiedotteessa.

– Ninolla on kertakaikkisen loistava asenne ja hän on mahtava persoona. Ja tiedämme, että fanimme tulevat olemaan tästä uutisesta todella iloisia.

Siinä missä Niederreiter on tällä hetkellä iloinen mies uudesta jatkosopimuksestaan, on myös Granlundin päästävä seuran kanssa sopuun omastaan.

Pohjoisamerikkalaislähteet ovatkin viime aikoina kertoneet, että GM:nä toimivan Fletcherin mukaan Granlundin ja Niederreiterin jatkosopimukset tulevat olemaan pitkälti samanmalliset.

Tämä tarkoittaisi siis kaikessa yksinkertaisuudessa sitä, että myös Granlund tulee saamaan vähintään viiden vuoden mittaisen jatkon, joka on arvoltaan vähintään 5 miljoonaa dollaria.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.