Seuraennätykset eivät riitä – Blue Jacketsin veteraanipuolustaja janoaa menestystä

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Viime kauden runkosarja oli Columbus Blue Jacketsin osalta suorastaan loistelias – 50 voittoa, 108 pistettä ja pudotuspelipaikka liigan tasokkaimmasta divisioonasta, Metropolitanista. Huikea runkosarja valui kuitenkin vessanpöntöstä alas, kun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tuleva mestari Pittsburgh Penguins osoittautui paremmaksi.

Tämä jätti karvaan maun veteraanipuolustaja Jack Johnsonin suuhun.

– Menestyminen on suhteellinen käsite. Pelasimme loistavan runkosarjan, mutta silti hävisimme pudotuspeleissä viidessä ottelussa, se ei ole tarpeeksi, Johnson kertoi seuran nettisivuilla.

– Haluan voittaa. Päätin juuri 10. NHL-kauteni, ja 11. kaudella haluan voittaa. Toivon, että jokainen jätkä ottaa kesän tosissaan, harjoitellen ja valmistautuen, sillä vaikka olisit runkosarjan paras joukkue, ei pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella putoaminen ole koskaan tarpeeksi.

Johnsonin kommentit kaikuavat päävalmentaja John Tortorellan viestistä aikaisemmin tältä kesältä. Tortorellan sanoin Blue Jackets onnistui rakentamaan säätiön viime kaudella. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja alkaa taistelemaan itäisen konferenssin voitosta.

Blue Jackets menetti kesällä sentteri Sam Gagnerin, joka pelasi viime kaudella hienosti tehden 18 maalia ja yhteensä 50 tehopistettä. Hänen sopimuksensa oli yksivuotinen ja vain 650 000 dollarin arvoinen. Kausi teki tehtävänsä, ja tulevalla kaudella mies kiekkoilee Vancouverissa kolmen vuoden ja 9,45 miljoonan dollarin sopimus takataskussaan.

Sinitakit menettivät myös vaihtokaupassa hyökkääjä Brandon Saadin Chicago Blackhawksiin, mutta vastineeksi saivat roppakaupalla huipputaituruutta Artemi Panarinin muodossa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?