Seuralla selvät suunnitelmat Granlundin jatkoneuvotteluissa – päästäänkö sopuun ennen välimieskäsittelyä?

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin toimistolla kesä on venähtänyt pitkäksi, sillä sen pitää vielä väsätä ennen kauden alkua jatkosopimukset jopa kolmen pelaajan kanssa. Kyseinen lista pitää sisällään Mikael GranlundinNino Niederreiterin sekä vastikään hankitun Marcus Folignon.

Viimeisenä mainittu eroaa Granlundista ja Niederreiterista siten, että hän ei ole ilmoittanut itseään välimieskäsittelyyn. Täten hänen neuvottelut saatetaan hoitaa seuran osalta vasta viimeisenä, sillä kaksikon jatkopahvit ovat nyt ensisijaisen tärkeitä.

Granlundin välimieskäsittely on nimittäin 3. elokuuta, ja Niederreiterilla päivää myöhemmin. Jos neuvottelut venyvät tähän pisteeseen saakka, välimieskäsittelijä määrittelee molemmille yksi- tai kaksivuotiset jatkosopimukset.

Wildin GM:nä toimiva Chuck Fletcher kuitenkin uskoo, että seura pääsee kaksikon kanssa sopuun ennen välimieskäsittelyä.

– Me laahustamme neuvotteluissa eteenpäin. Jokainen tekee paljon töitä ja meillä on ollut hyviä keskusteluita, mutta luonnollisesti emme ole päässeet vielä maaliin saakka. Kun katsot liigan toimia, niin neuvottelut tuntuvat etenevän aina lähes välimieskäsittelyyn saakka, Fletcher kertoi Star Tribunelle.

Wildin pyrkimyksenä on tehdä molempien miesten kanssa monivuotiset jatkosopimukset, mikä olisi etenkin seuran kannalta paras mahdollinen ratkaisu.

– Me olemme avoimia jokaiseen mahdollisuuteen. Eli siis mikä vain on mahdollista, mutta kolme- tai viisivuotiset sopimukset on sellainen väli, mikä toimisi kaikille hyvin. Tämä ei kuitenkaan estä pidempiä jatkosopimuksia, mutta tähän olemme keskittyneet seuran sisällä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!