Pittsburgh Penguinsin ykkövahtina vuosikausien ajan toiminut Marc-Andre Fleury varattiin kesän laajennusdraftissa odotetusti Vegas Golden Knightsiin, missä häntä odottaa täysin uudet kuviot.

Kanadalaisvahti on nimittäin edustanut koko NHL-uransa ajan juuri Penguinsiä, joka varasi hänet kesällä 2003 koko tilaisuuden ensimmäisenä pelaajana.

Vaikka Fleuryn ura Penguinsissä on ollut virallisesti ohi jo pidemmän aikaa, sai hän vihdoin tarinan päätökseen myös henkilökohtaisella tasolla. Hän nimittäin sai Stanley Cupin viikonlopun aikana päiväksi haltuunsa, minkä myötä hän vietti viimeisen päivänsä ”pingviininä”.

– Minä luulen, että tämä oli viimeinen päiväni pingviininä, Fleury kertoi haikeasti NHL.com:lle.

Hän saa myös täyden tukensa perheeltä, joka on jaksanut kannustaa häntä koko miehen uran ajan. Perheellä on tätä nykyä myös uusi suosikkijoukkue, joka on luonnollisesti Vegas Golden Knights.

– Minulla on perheessäni jäseniä, joilla on Penguins-hattuja, ja he kertoivat, että tämä oli viimeinen kerta kun ne kaivettiin esiin. Joten tämän päivän jälkeen käännän urallani sivua ja valmistaudun Vegasiin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.