New Jersey Devilsin faneilla on ollut viimeisen kahden kesän aikana paljolti odotettavaa, sillä se haali esimerkiksi viime kesänä riveihinsä supertähti Taylor Hallin.

Tänä kesänä sen riveihin on liittynyt varaustilaisuuden kautta ykkösvaraus Nico Hischier sekä vapailta markkinoilta muun muassa Brian Boyle. Lisäksi se haali riveihinsä vaihtokaupan myötä Marcus Johanssonin. On siis selvää, että seura on vahvistunut viimeisen vuoden aikana.

Nyt viime kesän superhankinta Hall on todella innoissaan tulevasta kaudesta. Eritoten Hischier sai laiturilta suuria kehuja.

– Olen katsonut muutaman klipin kehitysleiriltä ja hän näytti loistavalle. Olen innoissani päästessäni harjoitusleirille ja pelaamaan hänen kanssaan. Olen kuullut hänestä ainoastaan hyviä asioita sekä pelaajana että ihmisenä. Hän on todella suuri lisä joukkueeseemme, Hall kertoi NHL.com:n mukaan.

Muutoinkin Hall on luottavainen tulevan kauden ja tulevien vuosien suhteen. Hän ei kuitenkaan usko, että joukkueen rakennus on nyt valmis.

– Meillä on joukkueessa hyviä palasia. En missään nimessä luule, että joukkue olisi valmis. Luulen, että seurajohto metsästää vielä muutamaa asiaa tältä kesältä.

– Mutta kun näin, että Nico liittyi joukkueeseen, kuten myös Brian Boyle. Myös (Marcus) Johanssonin vaihtokauppa oli meille jättimäinen, sillä hän on loistava pelaaja. Tällaiset asiat saavat sinut innostuneeksi ja et malta odottaa päästäksesi heidän kanssaan pelaamaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.