Vegas Golden Knights on kiinnittänyt kaksi rajoitettua vapaata agenttiaan, jotka se haali itselleen kesän laajennusvarauksen kautta.

Ensinnäkin Edmonton Oilersista seuran vahvuuteen liittynyt puolustaja Griffin Reinhart on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka cap hit on 800 000 dollaria. Reinhart kuittaa siis tulevalta kahdelta kaudelta yhteensä 1,6 miljoonaa dollaria.

Toinen Vegasin kanssa jatkosopimukseen päässeistä pelaajista on Toronto Maple Leafsista seuraan valittu Brendan Leipsic, joka teki Golden Knightsiin niin ikään kaksivuotisen sopimuksen, joka on yhteisarvoltaan 1,3 miljoonaa dollaria.

Miehen uuden sopimuksen cap hit on siis 650 000 dollaria, joten se ei Vegasin palkkakatossa juuri tunnu.

Molempia pelaajia yhdistää se fakta, että kumpaisellakaan ei juurikaan ole kokemusta NHL-kaukaloista. Reinhart on pelannut taalajäillä vuodesta 2014 lähtien vain 37 NHL:n runkosarjaottelua, joista hänellä on kasassa ainoastaan kaksi syöttöpistettä.

Hänet valittiin kesän 2012 varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana, mutta isokokoinen puolustaja ei ole vielä lunastanut häneen kohdistettuja odotuksia.

Leipsic sen sijaan on todella mielenkiintoinen pelaaja, sillä vaikka hän ei ole pelannutkaan NHL-kaukaloissa kuin vasta kuusi ottelua, teki hän esimerkiksi viime kaudella AHL:ssä 49 runkosarjaotteluun 51 tehopistettä (18+33).

Miesten kiinnitysten myötä Vegasin kokoonpanossa on enää ainoastaan yksi rajoittamaton vapaa agentti, puolustaja Nate Schmidt.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.