Vegas Golden Knights suoritti laajennusvarauksen yhteydessä liikkeen, kun se hankki Tampa Bay Lightningilta KHL-tähti Nikita Gusevin pelaajaoikeudet.

Venäläinen ei ole kuitenkaan tulossa NHL-kaukaloihin vielä ensi kauden aikana, mikä ei tokikaan ole suurenmoinen yllätys. Gusev, 24, on nimittäin itsekin jo kertonut, että hän ei aio siirtyä NHL:ään vielä ensi kaudella.

– Sanotaan, että tulisin ensi kaudeksi NHL:ään – saisin tulokassopimuksen, jossa kaikki on sidottuina bonuksiin. Jos taas tulen NHL:ään, kun olen täyttänyt 28, voin solmia paljon kannattavamman sopimuksen ja valita seurani, Gusev kertoi kesäkuun loppupuolella.

Nyt asiaan on saatu lopullinen niitti, sillä seuran GM:nä toimiva George McPhee on kertonut asiasta NHL:n verkkosivuilla.

– Se (Gusevin NHL-sopimus) on ainakin vuoden päässä. Me tiesimme sen, kun hankimme hänet, että hänen saapumisensa on vähintään vuoden päässä. Hän tuli käymään nopeasti täällä ja toivoimme, että hän piti näkemästään. Juttelemme hänen kanssaan ensi keväänä, McPhee kertoi NHL.com:lle tovin aikaa sitten.

 FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.