Dallas Starsilla oli meneillään nousu kohti NHL:n kärkeä, kun se voitti toissa kaudella Läntisen konferenssin runkosarjan ja eteni pudotuspeleissä toiselle kierrokselle.

Menneellä sesongilla tulikin sitten mahalasku, sillä seura jäi Keskisen divisioonan kuudenneksi ja jäi ulos pudotuspeleistä. Osasyynä tähän voitiin pitää ailahtelevaa puolustusta ja tästä johtuen heikkoa maalivahtipeliä.

Nyt näitäkin osa-alueita on paikkailtu muun muassa puolustaja Marc Methotin sekä maalivahti Ben Bishopin muodossa.

Osa-alue, joka ei juuri parantelua kaipaillut, oli joukkueen hyökkäysosasto. Se ei toki ollut viime kaudella täydellinen, mutta seuran riveistä löytyvät muun muassa Tyler Seguin sekä Jamie Benn, jotka ovat ehdottomasti NHL:n supertähtiä.

Nyt kaksikko on saanut seuraa Montreal Canadiensin riveissä viime kaudelta pelanneelta Alexander Radulovilta, joka teki seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen. Lisäksi seura teki sopimuksen vapaan agentin, Martin Hanzalin, kanssa, joten seuran hyökkäys alkaa vaikuttaa jo pelottavan hyvälle.

Nelikon lisäksi seurasta löytyy muun muassa Jason Spezza, joten Starsin GM:nä toimiva Jim Nill on syystäkin todella innoissaan. Nimittäin hyökkäyksen osalta joukkue on jo niin vahva, että sen avulla Stars tulee taistelemaan ensi kaudella suurista asioista, kenties jopa aina Stanley Cupista.

– Tämän tason hyökkääjän lisääminen meidän ryhmäämme tekee meidän kärkiketjuistamme tasan yhtä hyvät ja tasokkaat, kuin muillakin tässä liigassa, Nill uhosi seuran Twitter-tilin mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.