35-vuotias Patrick Sharp siirtyi toissa kaudeksi Chicago Blackhawksista Dallas Starsin riveihin, ja ensimmäinen sesonki tähtipaidoissa menikin erinomaisesti. Mies nimittäin iski pelaamissaan 76 runkosarjaottelussa 20 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä.

Toisella kaudella kuviin astuivat kuitenkin loukkaantumiset, joiden johdosta veteraanihyökkääjä pelasi vain 48 kamppailua. Näissä hän iski tehot 8+10, joten paremminkin olisi voinut kulkea.

Tästäkin huolimatta Sharpin nimi kiinnostaa muita NHL-seuroja – ja paljon. Miehestä on tulossa 1.7 rajoittamaton vapaa agentti, minkä johdosta hän on käynyt keskusteluja myös muiden seurojen kanssa.

Hankalasta viime kaudesta johtuen onkin mielenkiintoista nähdä, että kiinnostus Sharpia kohtaan ympäri NHL:ää on valtaisaa. Hän on nimittäin keskustellut mahdollisesta sopimuksesta jo yhdeksän eri seuran kanssa, kertoo kiekkomaailman kenties arvostetuin sisäpiiriläinen, Bob McKenzie.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
With apologies to @68Jagr (see last retweets), nine teams have reached out to Patrick Sharp during the UFA "discussion" period.

Sharp on kolminkertainen Stanley Cup -mestari, ja tehnyt kolmella kaudella yli 30 maalia. Tämän johdosta hän olikin sopiva pelaaja mihin tahansa joukkueeseen, oli seuran tavoitteena sitten jälleenrakennus tai heti voittaminen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.