Päättyneellä kaudella Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt Nashville Predators on kaupannut hyökkääjänsä Colin Wilsonin Colorado Avalancheen.

Vastineena tennesseeläisseura saa neljännen kierroksen varausvuoron vuodella 2019 ja samalla se raivasi palkkakattonsa alle lisätilaa hieman vajaan 4 miljoonan dollarin edestä vuodessa.

Tällä hetkellä yleinen uskomus onkin se, että Wilsonin treidaaminen Coloradoon on ensiaskel jollekin isommalle, kenties Matt Duchenen hankinnalle. Predatorsin tiedetään olleen jo pitkään kiinnostunut Avalanchen kanadalaistaiturista ja aiemmin tällä viikolla seuran kerrottiin jättäneen tarjouksen Coloradolle.

Kaupassa Denveriin matkaavalla 27-vuotiaalla Wilsonilla on nykyistä sopimustaan jäljellä vielä kaksi vuotta. Kaiken kaikkiaan hän on fiksu hankinta GM Joe Sakicilta, sillä hän on selkeä vahvistus joukkueen hyökkäyspäähän.

Wilson on toistaiseksi pelannut NHL-urallaan 502 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 95+142=237. Pudotuspeliotteluita hänellä on tilillään 47 kappaletta, pistein 13+11=24.

Voimahyökkääjänä tunnettu yhdysvaltalainen pelasi päättyneellä kaudella 70 runkosarjaottelua ja teki niissä tehot 12+23=35. Pudotuspeleissä hän painoi 14 otteluun pisteet 2+2.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.