Chicago Blackhawksin kesän muutokset ovat olleet mittavia, sillä se on kaupannut esimerkiksi Artemi Panarinin Columbus Blue Jacketsiin, mistä se vastineeksi paluumuuttaja Brandon Saadin.

Nyt Chicago Blackhawks on hankkinut useiden lähteiden mukaan riveihinsä myös toisen paluumuuttajan, Patrick Sharpin.

Sharp on pelannut edelliset kaksi kautta Dallas Starsin riveissä, mutta toinen kausi Texasissa meni pilalle pitkälti hankalan loukkaantumisen vuoksi.

Sharpin paluusta Blackhawksiin kertoo muun muassa ESPN Chicago, joka nojaa tietonsa useisiin lähteisiin ja raportteihin.

Blackhawks sai aikanaan Sharpista vaihdossa puolustaja Trevor Daleyn sekä hyökkääjä Ryan Garbuttin, mutta kumpikin miehistä on suunnannut jo vaihtokauppojen myötä muille maille.

Sharp on edustanut Blackhawksia ennestään vuodet 2005-2015. Intiaanipaidoissa mies on pelannut kaiken kaikkiaan 679 runkosarjaottelua, tehden näissä 239 maalia ja yhteensä 511 tehopistettä. Sharp on voittanut seuran riveissä myös kolme Stanley Cupin mestaruutta.

Miehen ja Blackhawksin tuoreen sopimuksen tarkempia tietoja ei ole vielä vuodettu julkisuuteen, mutta on syytä uskoa, että kyseessä on yhden vuoden sopimus todellisella ale-hinnalla. Tämä on kuitenkin puhdas arvio.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.