Florida Panthers on napannut hiukan jopa yllättäen yhden kuumimmista eurooppalaisista riveihinsä, sillä etenkin Vegas Golden Knightsiin vahvasti viety Evgeny Dadonov on tehnyt sopimuksen floridalaisseuran kanssa.

Vielä tällä hetkellä asiaa ei ole vahvistettu virallisten tahojen toimesta, mutta Sun Sentinelin Harvey Fialkov kertoi asiasta lähteisiinsä nojaten.

Fialkovia komppasi lopulta NHL-maailman kenties arvostetuin kiekkotoimittaja, Bob McKenzie, joka kertoi sopimuksen olevan kolmivuotinen, ja että sen cap hit on 4 miljoonaa dollaria.

Florida ei ole osoitteena 28-vuotiaalle venäläistähdelle uusi, sillä hän edusti Panthersin organisaatiota myös vuosien 2009-2012 välillä. Tuona aikana hänen tililleen tuli 55 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän iski tehot 10+10.

KHL:ssä mies on pelannut 311 runkosarjakamppailua, joissa hän on tehnyt 112 maalia ja yhteensä 240 tehopistettä. Viime kausi oli Dadonoville loistelias, sillä hän iski SKA Pietarin paidassa 50 runkosarjaotteluun tehot 30+36.

Micheal Haley Panthersiin

Panthers on tehnyt McKenzien tietojen mukaan sopimuksen myös San Jose Sharksia viime kaudella edustaneen Micheal Haleyn kanssa. Sharksin lisäksi mies on edustanut seitsenvuotisella NHL-urallaan New York Rangersia sekä New York Islandersia.

Kaudella 2009-2010 ensimmäiset NHL-kamppailunsa pelannut Haley on kiekkoillut taalajäillä yhteensä 130 runkosarjakamppailua tehoin 5+11.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.