NHL:ssä vapaat markkinat ovat täydessä tohinassa ja liikenne joukkueiden välillä on ollut valtavaa.

Nyt kolme kokenutta jyrää on vaihtanut osoitetta, sillä Nate Thompson on vaihtanut osoitteensa Anaheimista Ottawaan, Ron Hainsey Pittsburghista Torontoon sekä Matt Hunwick Torontosta Pittsburghiin.

Vaikka Hainsey sekä Hunwick vaihtavatkin joukkueita, ei kyseessä ole vaihtokauppa. Molemmat nimittäin suuntaavat uusiin seuroihinsa vapaiden markkinoiden kautta.

Hainsey voitti viime kaudella Pensin riveissä Stanley Cupin. Hänet kaupattiin seuraan kesken kauden Carolina Hurricanesista.

Hunwick sen sijaan pelasi kohtalaisen paljon kokemattoman Maple Leafsin takalinjoilla, sillä hänen keskiarvollinen peliaikansa oli 17:59 minuuttia per ottelu.

Thompson sen sijaan liittyy Itäisen konferenssin finaaleissa pelanneen Ottawa Senatorsin riveihin Anaheim Ducksista. Hän pelasi viime kaudella 30 runkosarjaottelua tilastoin 1+1.

Kolmikosta Hainseyn sopimus on kaksivuotinen (3 miljoonaa/vuosi) ja Hunwickin kolmivuotinen (2.25 miljoonaa/vuosi). Thompsonin sopimus on Hainseyn tapaan kaksivuotinen (1.65 miljoonaa/vuosi).

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.