Vegas Golden Knights on yhdistetty koko kesän ajan useisiin KHL:n supertähtiin ja se onkin jo ryövännyt ykkössentterikseen Pietarin SKA:sta Vadim Shipachevin.

Yksi näistä KHL-tähdistä, joita on viety nevadalaisseuraan, on ollut Evgeny Dadonov. Pohjoisamerikkalaislähteiden mukaan Golden Knights on kuitenkin jäämässä tyhjin käsin 28-vuotiaan taiturin suhteen.

Toimittaja Harvey Fialkov kertoo nimittäin Florida Panthersin päässeen yhteisymmärrykseen kolmivuotisesta sopimuksesta venäläistähden kanssa ja myös NHL.com on julkaissut artikkelin Dadonovin Panthers-siirtoon liittyen.

Fialkov tietää kertoa, että kyseessä on yhteisarvoltaan 12 miljoonan dollarin sopimus, joka siis takaa Dadonoville 4 miljoonan dollarin vuositulot.

Panthers on Dadonoville varsin tuttu osoite, sillä hän on pelannut aiemmin NHL:ssä juuri floridalaisseuran paidassa. Tämä tapahtui vuosina 2009-2012 ja sinä aikana hänelle kirjattiin 55 runkosarjaottelua tehoin 10+10=20.

Viimeiset viisi kautta venäläislaituri on viettänyt KHL:ssä. Pohjois-Amerikasta lähdettyään hän siirtyi ukrainalaisen Donbass Donetskin riveihin ja siellä hän pelasi yhteensä kaksi kautta. Kaudet 2014-17 hän puolestaan pelasi Pietarin SKA:n riveissä.

Yhteensä Dadonovilla on tilillään KHL:stä 311 runkosarjaottelua, joissa hän on naulannut pisteet 112+128=240.

Viime kaudella hän laittoi kertaheitolla ennätyksensä uusiksi, kun 53 runkosarjaottelussa hän heilutti maaliverkkoja 30 kertaa ja jakoi siihen päälle 33 maaliin johtanutta syöttöä. 18 pudotuspeliotteluun hän teki puolestaan tehot 9+10=19.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.