NBC Sportsin asiantuntijana toimiva ex-pelaaja Mike Milbury on kerännyt vuosien varrella paljon lokaa niskaansa.

Viimeksi hän kuumensi tunteita laukoessaan kommentteja Nashville Predatorsin tähtipuolustaja PK Subbanista, kutsuen tätä ”pelleksi”. Milburya ei miellyttänyt Subbanin tapa tanssahdella jäällä alkulämpöjen aikana ja hän väitti sitä häiriötekijäksi joukkuekavereille.

Valtaisan palauteryöpyn jälkeen Milbury pahoitteli sanomisiaan julkisesti, mutta monien mielestä hän vain pahensi tilannetta entisestään.

Lähes poikkeuksetta kaikki NHL-fanit raivostuivat tapauksesta Milburylle ja hän sai valtaisan määrän negatiivista palautetta kommenteistaan. Luonnollisista syistä Predators-fanit vimmastuivat oikein urakalla ja kaupungilla onkin nähty finaalisarjan aikana kylttejä, joissa Milburylle on vaadittu potkuja.

SB Nation NHL

@SBNation_NHL
Predators fans say that NBC offered them free hats to remove anti-Mike Milbury signs. (via @digitalpapermus) sbnation.com/2017/6/11/1577…

Holly Morgan

@hollysuemorgan
An NBC Sports rep just tried to bribe me with a hat to give him my sign so it wouldn't be shown on TV 😂

Raivo vain lisääntyi, kun Sidney Crosby kohteli Subbania kaltoin viidennessä Stanley Cup -finaalissa ja Milbury kommentoi tilannetta sanoin ”had it coming”, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”hän kerjäsi sitä”.

Ennen kuudennen Stanley Cup -finaalin alkua Predators-fanit kertovat NBC:n lähestyneen heitä tarjoamalla ilmaisia hattuja vastineena siitä, että he eivät toisi mukanaan Milburya vastustavia kylttejä. Jättimäisen mediayhtiön huolenaiheena oli nimittäin se, että kyltit saattavat näkyä televisiokuvassa.

Asiasta kertoi SB Nation.

Luonnollisestikaan fanit eivät lämmenneet ilmaisille hatuille ja kriitikoiden hiljentämiseen vaaditaan aika paljon enemmän kuin pelkät lippalakit.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.