NBC Sportsin asiantuntija Mike Milbury on ollut jo pitkään NHL-fanien keskuudessa myrskyn silmässä, mutta tämän kevään Stanley Cup -finaalisarjan aikana hän ajautui suoraan hurrikaanin keskelle.

Me kerroimme ennen viime yön kuudetta Stanley Cup -finaaliottelua siitä, miten paljon parjatun NBC:n asiantuntijan Milburyn päätä vaadittiin vadille Nashville Predatorsin fanien toimesta.

Ex-NHL-pelaaja oli kritisoinut Predators-puolustaja PK Subbanin tapaa tanssahdella alkulämmöissä ja sanonut tätä häiriötekijäksi joukkuelleen. Puolestaan tilanteessa, jossa Sidney Crosby ”mukiloi” kanadalaispuolustajaa viidennessä finaaliottelussa, Milbury oli kommentoinut tilannetta sanoin ”hän kerjäsi tätä”.

Samaisessa jutussa nostimme esille sen, miten NBC Sports oli, ainakin Predators-fanien mukaan, pyytänyt faneja jättämään Milburya kritisoineet kyltit pois, yrittäen ”hiljentää” heidät jonkin sortin hatuilla. Kyseinen televisioyhtiö ei nimittäin halunnut kylttien päätyvän TV-kuvaan.

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että NBC:n tavoitteet jäivät vain yrityksen tasolle: kylttejä kuvissa ei näkynyt, mutta eräs erittäin suuttunut Predators-fani antoi ottelun jälkeen Milburyn kuulla kunniansa suorassa TV-lähetyksessä.

Yllä olevan twiitin yhteydessä on video, jossa kovaääninen Predators-fani haukkuu Milburyn pystyyn. Osa sanoista peittyy Milburyn puheen alle, mutta sieltä saa helposti kaivettua sanat ”painu v****un Nashvillestä” ja ”haista v***u”.

Milbury pyrki pitämään tilanteessa pokkansa, mutta huuto oli sen verran voimakasta, että se haittasi osakseen hänen työskentelyään.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.