Heti tulokaskaudellaan upeasti 40 runkosarjamaalin rajapyykin puhkonut Auston Matthews on ollut kevään ja kesän aikana otsikoissa.

Ensiksi kyse oli Toronto Maple Leafsin upeasta pudotuspeliesityksestä jättimäistä ennakkosuosikkia Washington Capitalsia vastaan, sitten joukkuekaveri Mitch Marnerin trollaamisesta ja nyt viimeisimpänä hänen tatuoinnistaan.

Arizonasta kotoisin oleva Matthews hankki nimittäin kotiseudullaan valtavan hihatatuoinnin olkapäähänsä. Sen viimeisteli Ink Master -televisiosarjan neljännellä kaudella mukana ollut Bubba Irwin, joka on erikoistunut realistisiin muotokuviin.

Tatuoinnin valmistuttua Irwin postasi Matthewsin uudistuneesta käsivarresta kuvan Instagram-tililleen ja kiitteli Maple Leafsin yhdysvaltalaistähteä huippuhauskasta kokemuksesta.

Kuten kuvasta näkyy, Matthewsin käsivartta komistaa massiivisen kokoinen leijona, joka kantaa päässään kruunua.

Tarina tatuoinnin taustalla ei ole ainakaan toistaiseksi kantautunut julkisuuteen, mutta monet ovat spekuloineet sen liittyvän sveitsiläisseura Zürich Lionsiin, jossa Matthews vietti viimeisen kautensa ennen NHL-varausta.

Lions-nimi tarkoittaa luonnollisesti leijonia ja kruunun puolestaan uskotaan edustavan Matthewsin voittamaa mestaruutta sveitsiläisjoukkueessa.

Toki, jos tilanteeseen haluaa ottaa hieman humoristisen kannan, niin ehkäpä Leo Komarov on ylipuhunut Matthewsin Leijonien faniksi ja sitä kautta yhdysvaltalaisnuorukainen jakaa nyt kunniaa Suomen maajoukkueelle.

Myös Los Angeles Kingsin Bailey-maskotti omaa erehdyttävän paljon samaa ulkonäköä Matthewsin tatuoinnin kanssa. Kuka ikinä ylläpitääkään Baileylle omaa Twitter-tiliä, lähti häneltä melkoisen hauska twiitti tatuointiin liittyen.

– On kunnia tulla tatuoiduksi hänen käteensä, twiitti kuului.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.