NHL on tehnyt päätöksensä ensi talven olympialaisia ajatellen, eikä se ole päästämässä pelaajiaan Etelä-Korean kisoihin.

Tämä on luonnollisesti suututtanut koko kiekkoilevan maailman pelaajia myöten, ja esimerkiksi Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin on kertonut menevänsä olympialaisiin hinnalla millä hyvänsä.

Capitalsin omistaja Ted Leonsis on jo antanut tähän myöntymyksensä, joten Ovechkin tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään ensi talven olympialaisissa.

NHL:n komissaari Gary Bettman ei ole tästä kuitenkaan kovin innoissaan, ja täysin syystä. Olisihan se imagollisesti valtava takaisku koko NHL:lle.

Nyt hän onkin avannut leipäläpensä tilanteen suhteen, vaikkakaan hänen suustaan ei saatu ulos mitään mullistavaa. Bettman on vahvasti sitä mieltä, että kukaan pelaajista ei ole lähdössä tuleviin olympialaisiin.

– Meillä on oletuksena, että kukaan pelaajistamme ei lähde sinne. Ei ole mitään syytä aloittaa tästä mitään tappelua, Bettman kertoi toimittajille CSN Mid-Atlanticin Tarik El-Bashirin mukaan.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.