Nashville Predatorsin kokenut hyökkääjä Mike Ribeiro on kärsinyt aiemminkin urallaan alkoholiongelmasta.

37-vuotiaan kanadalaissentterin koko NHL-ura, joka on toistaiseksi kattanut yli 1 000 NHL-ottelua, on vaakalaudalla hänen ratkettua ryyppäämään. Asiasta kertoi varsin suorasukaisesti Ribeiron agenttina toimiva Bob Perno kanadalaislehti La Presselle.

– Mike on tällä hetkellä Nashvillessä ja yrittää parantua. Hän haluaa miettiä vielä parin kuukauden ajan pelaajauransa jatkoa.

– Hän retkahti alkoholin kanssa ja hän tarvitsee hoitoa. Tällaiset asiat voivat vaarantaa koko hänen NHL-uransa, etenkin tällä ikää.

Ribeiro, joka on aiemminkin pelaajauransa aikana paininut alkoholiongelmansa kanssa, on perheellinen mies.

– Hänen uransa on vaarassa. Mikella on kolme lasta, joten hänen täytyy parantua ja ajatella perhetilannettaan ennen kaikkea muuta. Hän on ollut NHL:n alkoholiohjelmassa kolmen vuoden ajan, pelatessaan samalla. Hänen ongelmansa ovat siis erittäin hyvin tiedossa ympäri liigan.

Ribeiron kerrotaan ratkenneen juomaan jossain vaiheessa helmikuuta. Tämä tapahtui siis samoihin aikoihin, kun hän jätti siirtopyynnön Predatorsin johtoportaalle ja sen jälkeen tennesseeläisseura asetti hänet waiver-listalle, mistä tie vei AHL:ään.

Predatorsin lisäksi Montreal Canadiensia, Dallas Starsia, Washington Capitalsia ja Phoenix Coyotesia edustanut Ribeiro pelasi päättyneellä kaudella NHL:ssä 46 runkosarjaottelua, tehden niissä pisteet 4+21. AHL:n puolella, Milwaukee Admiralsin nutussa, hän pelasi 28 runkosarjaottelua tehoin 5+21 ja kolmeen pudotuspeliotteluun hänelle kirjattiin kolme syöttöpistettä.

Ribeiro ei ole ollut AHL-komennuksensa jälkeen Predatorsin, joka pelaa parhaillaan NHL:n Läntisen konferenssin finaalisarjaa Anaheim Ducksia vastaan, matkassa.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.