Dion Phaneuf ja Phil Kessel ovat siitä samankaltaiset pelaajat, että molemmat ovat kiekkoilleet aiemmin urillaan Toronto Maple Leafsin riveissä.

Molemmat olivat joukkueessa tärkeitä hahmoja, mutta tästäkin huolimatta kumpaakin arvosteltiin fanaattisten fanien toimesta – ajoittain jopa todella rajusti.

Molempien matka on myös jatkunut toisaalle, sillä Kessel pelaa tätä nykyä Pittsburgh Penguinsissä ja Phaneuf Ottawa Senatorsissa. Siis joukkueissa, jotka kohtaavat toisensa Itäisen konferenssin finaaleissa.

– Hän on loistava pelaaja, joka pelasi viime kaudella erinomaisesti ja nyt hänellä on meneillään toiset loistavat pudotuspelit. Hän on taitava kaveri, joka saa paljon aikaan pienessä tilassa, Phauneuf kertoi eilen medialle The Scoren mukaan.

Vaikka miehet ovatkin pelanneet pitkään samassa joukkueessa, ei nyt ole aika muistella menneitä. Tämä hoidetaan vasta sen jälkeen kun taistelu kaukalossa on laantunut ja sarja ratkennut jompaan kumpaan suuntaan.

– Se tulee olemaan meille kova haaste, mutta kaukalossa ei ole tällä hetkellä kavereita, ja uskon hänen olevan samaa mieltä. Me juttelemme sitten sarjan jälkeen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.