Muutaman päivän odotuksen jälkeen NHL:ssä mentiin taas viime yönä, kun Läntisen konferenssin joukkueet ottivat toisistaan mittaa. Yön aiemmassa kamppailussa voiton vei nimiinsä Nashville Predators, kun St. Louis Blues jäi jalkoihin lukemin 4-3.

Toisessa ottelussa vastakkain olivat sen sijaan Edmtonton Oilers sekä Anaheim Ducks. Ennakkoon luvassa on tasainen ottelusarja, mitä myös ensimmäinen kamppailu antoikin odottaa.

Oilers vei kamppailun nimiinsä lukemin 5-3, kiitos vahvan kolmannen eränsä. Nimittäin siinä missä tilanne oli toisella erätauolla vielä 1-1, alkoi päätöserässä tapahtua todenteolla.

Ensiksi osuivat Oilersin Mark Letestu ja Adam Larsson, ja noin kahdeksan minuutin pelin jälkeen öljymiehet oli siirtynyt ottelussa 3-1-johtoon. Mutta mitä vielä; vain kolmisen minuuttia myöhemmin ja ottelu oli tasalukemissa, kiitos Patrick Eavesin sekä Jakob Silfverbergin.

Kuparisen rikkoi lopulta noin 15 minuutin kohdalla Larsson, joka siirsi illan toisellaan Oilersin 4-3-johtoon. Viimeinen naula Ducksin arkkuun naulattiin Leon Draisaitlin toimesta, joka keräsi yön kamppailussa tililleen yhden maalin ja yhteensä neljä tehopistettä.

Draisaitl on ollut tappava Ducksia vastaan myös runkosarjassa, sillä viidessä ottelussa hän keräsi tililleen kuusi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.