Minnesota Wildin kausi on katkolla keskiviikkona, kun se kohtaa neljännen kerran St. Louis Bluesin. Wild on hävinnyt kaikki kolme ottelua, vaikka se muun muassa ensimmäisessä ottelussa laukoi hurjan määrän kohti Bluesin maalia.

Sunnuntain ottelussa sama kaava jatkui, sillä Bluesin maalilla Jake Allenille merkattiin 40 torjuntaa, joista 19 ottelun kolmannessa erässä.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau on tunnetusti saanut joukkueensa erinomaiseen vireeseen runkosarjassa, mutta on sitten sulanut pudotuspelien alkaessa. Sama kaava näyttää toistuvan, vaikka joukkueet eivät olekaan vertailukelpoisia toisiinsa nähden.

Ottelun jälkeen Boudreaulla oli selkeä viesti, kuinka joukkue motivoidaan seuraavaan otteluun.

– Meidän täytyy ajatella, kuin se (keskiviikon ottelu) olisi seitsemäs ottelu, Boudreau totesi Michael Russon mukaan.

Wildin voitettava neljä ottelua putkeen

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Boudreau oli luonnollisesti pettynyt, mutta silti kokenut valmentaja uskoi, että joukkue voi kääntää ottelusarjan vielä edukseen.

– Se on mahdollista. Sitä ei tosin tapahdu kovin usein. Kun sinulla on takana kolme näin tiukkaa peliä kuin meillä, sen kääntäminen ei vaadi paljoa, Boudreau vastasi toimittajille.

– Tavoitteemme on voittaa keskiviikkona. Voitolla keskiviikkona, olemme onnellisia päivän ajan, ja näemme sitten, mitä tapahtuu perjantaina.