Kuka muistaa vielä kevään 2012 tapahtumat ja Pittsburgh Penguinsin ja Philadelphia Flyersin välisen selonteon? Minä ainakin.

NHL:n lähihistorian kenties tapahtumarikkaimmassa ottelusarjassa vihattiin toisia ja tehtiin maaleja. Paljon.

Rottailuiltakaan ei vältytty, joita nähtiin toki molemmilta osapuolilta. Kyseessä oli kuitenkin ennenkaikkea todellinen Battle of Pennsylvania.

Flyers vei sarjan lopulta nimiinsä lukemin 4-2, vaikkakin matka katkesi nopeasti tämän jälkeen, sillä New Jersey vei toisen pudotuspelikierroksen nimiinsä 4-1.

Vielä tuolloin Flyersin riveissä pelasi veteraanihyökkääjä Scott Hartnell, joka kaupattiin Columbus Blue Jacketsiin muutama vuosi tämän jälkeen.

Nyt Hartnell kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella juurikin Pittsburgh Penguinsin, joka on kuitenkin muuttunut joukkue – ainakin joiltain osin.

Pittsburghilainen urheilutoimittaja Sam Werner nimittäin kysyi Hartnellilta, että onko vastassa nyt kypsempi ryhmä, kuin vuonna 2012.

– Kenties Sid (Sidney Crosby) on kypsynyt. Hän ei valita enää kokoajan, Hartnell vastasi ytimekkäästi.

Sam Werner

@sjwerner11
Scott Hartnell on if #Pens have matured since 2012 series vs. Philly: "Maybe Sid. He's not whining all the time."

Kommentti pohjautuu pitkälti siihen, että vaikka moni pitää Crosbya maailman kiistatta parhaana pelaajana, on hänellä ollut tapana valittaa useista kentällä tapahtuneista asioista.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.