Tykkäsit tai et, tappelut ovat (ainakin vielä) osa jääkiekkoa. Se on totta, että nyrkkinahistelut alkavat pikkuhiljaa olemaan katoava luonnonvara, eikä NHL:ssä ole enää edes olemassa varsinaisia tappelijoita.

Sitä paitsi mihin heitä enää edes tarvittaisiin? Nimittäin jos kaksi taitoniekkaa, nimeltään Jacob Trouba ja Sam Bennett, pystyvät tarjoamaan kiekkokansalle yhden kauden parhaista tappeluista, ei varsinaisilla tappelijoilla tee enää mitään.

Trouban ja Bennettin tappelun yksi tärkeimpiä tekijöitä oli se, että se oli spontaani. Kaksikko kamppaili pitkään Jetsin kenttäpäädyssä, kunnes molemmille riitti ja hanskat heitettiin jään pintaan.

Normaalisti, kun isommat kaverit ottavat toisistaan nyrkkien avulla mittaa, on se melkoista halailua. Lyöntejä pyritään välttelemään ja suojaus on isossa osassa – no, ei kyseisen kaksikon kohdalla.

Trouba ja Bennett nimittäin paiskoivat vuorotellen omat lyöntinsä perille ja jälki olikin melkoisen rajua. Molempien naamat nimittäin aukesivat ja etenkin Trouban naamalla oli nähtävillä runsaasti verta, kun tappelu saatiin päätökseensä.

Brady Trettenero

@BradyTrett
This is a hockey fight. Jacob Trouba vs. Sam Bennett.