Florida Panthers kohtasi viime yönä vieraskaukalossa St. Louis Bluesin, ja joukkueiden välisestä kamppailusta muodostui lopulta huippujännittävä trilleri.

Tämä näytelmä saikin ansaitsemansa lopun, sillä Panthersin Vincent Trocheck iski voittomaalin vain viitisen sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Miehen maalin myötä Panthers lähti ottelusta kaksi pistettä rikkaampana, minkä lisäksi se palasi takaisin Atlantin divisioonan kolmannelle sijalle. 2-1-voitossa Panthersille osui myös Jonathan Marchessault.

Uutta seurahistoriaa

Florida Panthers liittyi NHL-kartalle kaudella 1993-94, ja jo muutama vuosi myöhemmin uunituore organisaatio pelasi Stanley Cupin finaaleissa. Tämän jälkeen meno on hiljentynyt, mikä näkyy myös tietyissä asioissa.

Yksi näistä on viime yönä tehty Panthersin seuraennätys. Blues-ottelu oli nimittäin seuran viides perättäinen vierasvoitto, mihin Panthers ei ole kyennyt aikaisemmin.

Bluesin lisäksi uuden ennätyksen aikana Panthers on onnistunut kaatamaan Los Angeles Kingsin, Anaheim Ducksin, San Jose Sharksin sekä Nashville Predatorsin.