Mathieu Perreaultilta kovia sanoja Corey Perrylle – ”Hän ei yrittänyt pelata tilanteessa kiekkoa”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin hyökkääjä Mathieu Perreault koki kovia Jetsin viime viikkoisessa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan, sillä Perreault joutui Ducks-hyökkääjä Corey Perryn huitaisun uhriksi.

Perry huitaisi Perreaultia mailallaan käsille, minkä johdosta Jets-hyökkääjä on ollut sivussa tositoimista peukalon murtumisen johdosta. Perry ei saanut huitomisesta rangaistusta, eikä tilannetta otettu ottelun jälkeen tarkempaan tutkimukseen.

Perreaultilla oli selkeä mielipide Perry tempusta, eikä hän arvostanut sitä lainkaan.

– Se oli hieman likainen, sanoisin. Tarkoitan, että hän ei yrittänyt pelata tilanteessa kiekkoa, vaan hän tuli suoraan käsilleni, Perreault kertasi Illegal Curven haastattelussa.

– Se oli sellaista, mitä en itse tekisi. En pelaa itse likaista peliä. Jos pelaan kovaa, pelaan sitä kiekon kanssa. En todellakaan arvosta sitä.

Tilanteen voit katsoa alla olevalta videolta.

NHL ei ottanut tapausta käsittelyyn

NHL:n kuripito ei nähnyt kuitenkaan tilanteessa sellaista, jonka perusteella se olisi ottanut tilanteen tarkempaan tarkasteluun. Perreaultin mukaan tilanne oli vaikea nähdä, sillä tilanteet tapahtuvat nopeasti jäällä.

– On vaikea nähdä, kuinka vakava tilanne on kyseessä, mutta minun tapauksessani tilanne johti murtuneeseen sormeen. Kaikki tapahtuu nopeasti jäällä, mutta se nyt vain on, miten se on.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!