Vancouver Canucksin hyökkääjä Bo Horvat on pelannut tällä kaudella erinomaisella tasolla, vaikka Canucksin alkukausi olikin todella synkkä.

Joukkue on kuitenkin noussut taistelemaan tiukasti pudotuspelipaikasta, ja Horvat on ollut yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista. 21-vuotias kanadalainen on nakuttanut 47 otteluun mukavat 30 (13+17) tehopistettä.

Canucks-fanit saivat kuitenkin perjantaina hetkeksi huolen aihetta, kun Horvat sai kiekosta osuman päähänsä. Canucks kohtasi tuolloin Florida Panthersin, ja ottelu jäi mieleen erityisesti Henrik Sedinin 1000 tehopisteestä.

Horvat luisteli ensimmäisen erän lopulla Panthersin maalin taakse, jolloin hänen joukkuetoverinsa, puolustaja Nikita Tryamkin, laukoi kiekon suoraan Horvatin takaraivoon. Osuman jälkeen Horvat iskeytyi välittömästi jään pintaan.

Vaikka tilanne näytti todella pahalta, Horvat pystyi luistelemaan vaihtoaitioon omillaan. Hän oli poissa tovin, mutta palasi vielä takaisin otteluun.

Canucks julkaisi lauantaina kuvan Horvatin takaraivosta, johon kiekko oli osunut. Kuvasta ei jää epäselväksi, minkälaista jälkeä kiekko tekee, kun se osuu päähän.

Vancouver Canucks

@Canucks
Bo's head is a little tender this morning...

”Hän on kunnossa”

Canucksin päävalmentaja Willie Desjardins oli luonnollisesti tyytyväinen, että joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Horvat on kunnossa.

– Oletan, että hän joutui sivuun NHL:n tarkkailijan toimesta. Milloin tahansa näet tuollaista, sinä todennäköisesti haluat tarkistaa vamman, etenkin jos kyseessä on verenvuotoa, Desjardins kertasi NBC Sportsin mukaan.

– He katsoivat vammaa ja hän on kunnossa.