Winnipeg Jets hankki isokokoisen Tyler Myersin riveihinsä keväällä 2015 vaihtokaupassa, jossa se kauppasi Buffalo Sabresille hyökkääjä Evander Kanen.

Myers on tällä kaudella ollut sivussa tositoimista jo 16 ottelun verran, sillä hän loukkaantui marraskuussa. Myersin tilanne on puhuttanut Winnipegissä, sillä hänen paranemisensa näytti jo paremmalta. Viime viikolla Myers luisteli ensimmäistä kertaa loukkaantumisen jälkeen ja kaikki näytti hyvältä.

Tilanne on kuitenkin muuttunut ja keskiviikkona joukkueen päävalmentaja Paul Maurice kommentoikin Myersin loukkaantumista ja mahdollista paluuta.

– Hänen paranemisensa on taantunut. Emme näe tarpeeksi edistystä paranemisessa, jotta voisimme laittaa hänet jäälle ja tämä tilanne tulee säilymään samanlaisena niin kauan, kunnes hän voi hyvin, Maurice totesi Illegal Curve-lehdelle.

– Mutta hän ei ole valmis luistelemaan.

Vastuu kasvaa Jetsin alakerrassa

Alun perin Myersin loukkaantumisen ei pitänyt olla kovinkaan pitkäaikainen, mutta hän on ollut nyt sivussa siis jo yli kuukauden verran.

Myersin poissa ollessa Jetsin puolustuksessa Dustin Byfuglien, Tobias Enström, Josh Morrissey ja Jacob Trouba ovat pelanneet isoja minuutteja. Erityisesti Morrissey on käyttänyt mahdollisuutensa erinomaisesti.

Mikäli Myersin poissaolo jatkuu vielä pidempään, nelikolle on luvassa jatkossakin paljon peliaikaa.