Florida Panthers oli lähellä kokea jälleen kovan iskun loukkaantumisrintamalla, sillä puolustaja Keith Yandle kärsi alavartalovammasta viikonloppuna.

Yandle oli pelannut 577 ottelua putkeen ja kyseinen peräkkäisten ottelujen putki on yksi NHL:n pisimmistä tällä hetkellä.

Joukkue säästyi silti pahimmalta, sillä Yandle tunsi olonsa hyväksi ennen viimeöistä ottelua Philadelphia Flyersia vastaan. Näin mies pääsi jatkamaan kovaa putkeaan 578:een otteluun.

Mies ei kuitenkaan ole sataprosenttisessa kunnossa, ja jääkin nähtäväksi, millaisella jääajalla hän pelaa Panthersissa seuraavien matsien aikana. Saattaa olla, että puolustaja kärsii pitkässä juoksussa siitä, että hän ei jättänyt ottelua väliin vammansa takia.

Yandlen poisjäänti olisi ollut jälleen suuri isku loukkaantumisista kärsineelle Panthersille, sillä tällä hetkellä pantteripaitojen sairastuvalta löytyy sellaiset nimet kuin Jonathan Huberdeau, Alex Petrovic sekä Jonathan Marchessault.

Täksi kaudeksi Panthersiin seitsemän vuoden ja 44,45 miljoonan dollarin sopimuksella siirtynyt Yandle on tehnyt 27 otteluun 13 (1+12) tehopistettä, mitä voidaan pitää heikohkona suorituksena kiekkovahvalle puolustajalle.