Vancouver Canucksin alkukausi on ollut yksinkertaisesti niin heikko, että lähestulkoon jokaiselta suunnalta vaaditaan pakan täydellistä räjäyttämistä tai ainakin merkittäviä muutoksia.

Koska Canucksin ahdinko on hyvinkin pitkälti kaikkien tiedossa, ovat muiden seurojen GM:t yrittäneet käyttää tilanteen hyväkseen. Kanadalaisseuran GM Jim Benning nimittäin vahvisti TSN:n toimittajalle Darren Dregerille saaneensa viime viikkoina todella paljon yhteydenottoja.

Kyse on luonnollisesti puhelinsoitoista mahdollisiin vaihtokauppoihin liittyen ja Dreger tietääkin kertoa, että kaksi seuran kirkkainta tulevaisuuden nimeä, Olli Juolevi ja Brock Boeser, ovat olleet kohteena.

Dreger näkee, että ensi viikolla järjestettävä GM:ien tapaaminen on niin ikään aktivoinut seuroja, sillä näiden tapaamisten kynnyksellä nähdään kohtalaisen säännöllisesti vaihtokauppoja.

Toimittajan sana

Vancouverissa suurin ongelma kuluvalla kaudella on ollut ehdottomasti maalinteko. Kun Daniel Sedin ja Henrik Sedinkään eivät ole olleet omalla tasollaan, kesän suurhankinta Loui Erikssonin flopattua samanaikaisesti, joukkue ei ole yksinkertaisesti kyennyt voittamaan otteluita heikon viimeistelyn vuoksi.

On kuitenkin äärimmäisen vaikea, että Benning lähtisi leikkimään kahdella merkittävimmällä pelaajallaan, mitä tulee koko seuran tulevaisuuteen. Olisi siis suoraan sanottuna hullua nähdä Juolevin tai Boeserin siirtyvän uuteen osoitteeseen vain siksi, että Canucks saa ratkaistua yhden kauden maalinteko-ongelmat.

Tällä hetkellä valmentajan vaihdos näyttääkin paljon todennäköisemmältä kuin yksikään vaihtokauppa, oli sitten kyseessä nuoret tai kokeneemmat pelaajat. Willie Desjardinsin aika nimittäin on käymässä vähiin ja ennen hänen lähtöpassejaan on aivan turha lähteä riehumaan vaihtomarkkinoilla, uudella valmentajalla, kun saattaa olla hyvinkin erilaiset näkemykset asioihin.