Winnipeg Jets -puolustaja Jacob Trouba järjesti kauden alla todellista draamaa, sillä hänen agenttinsa tiedotti pelaajan jättäneen seuralle virallisen siirtopyynnön.

Pitkään näytti lähes sataprosenttisen varmalta, että Troubaa ei tulla enää näkemään Jets-miehistössä, mutta toisin kuitenkin kävi. Osapuolet nimittäin pääsivät sopuun kaksivuotisesta jatkosopimuksesta, joka on arvoltaan 6 miljoonaa dollaria.

Uusi pahvi ei kuitenkaan vielä tarkoittanut sitä, että hänen uransa jatkuisi juuri Jetsissä. Jos nuorukainen ei olisi tehnyt sopimusta minnekään ennen joulukuun 1. päivää, ei hän olisi saanut pelata koko kauden aikana missään muussakaan seurassa.

Siirtopyyntö peruttu

Sopimukseen kuitenkin päästiin, mutta osa oli yhä sitä mieltä, että siirto tullaan näkemään. Nyt Trouba on kuitenkin itse kertonut, että hänen uransa ei jatku missään muualla, kuin Winnipegissä. Toisin sanoen hän on perunut siirtopyyntönsä.

– Jatkosopimuksen myötä olen sitoutunut pelaamaan täällä. Kun allekirjoitin sen paperin, kaikki ajatukseni muuttuivat täysin, Trouba kertoi Winnipeg Sunille.

Trouba on pelannut tähän mennessä kolmen kauden ajan Jetsissä. Näiden aikana tilille on tullut 211 runkosarjaottelua, joissa 22-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja on tehnyt 23 maalia ja yhteensä 72 tehopistettä.