Carolia Hurricanesin alkukausi ei ole ollut paras mahdollinen, sillä seura jakaa tällä hetkellä koko NHL:n jumbosijaa yhdessä Arizona Coyotesin ja Colorado Avalanchen kanssa.

Nyt joukkue sai entistäkin synkempiä uutisia, kun seuran selkeä ykköspuolustaja, Justin Faulk, joutuu jättämään kaukalot ainakin viikoksi, ylävartalovamman takia. Faulk sai vamman sunnuntaina ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

Faulkin poissaolon pituudesta ei ole tietoa, mutta Hurricanesin päävalmentaja Bill Petersin mukaan Faulkin tilaa arvioidaan viikottain.

24-vuotias Faulk oli röntgenkuvauksissa maanantaina, mikä viittaisi hieman vakavampaan loukkaantumiseen. Faulk on jo ennestään nuoren Hurricanes-puolustuksen tärkein palanen, joten seuralla on nyt todella vaikea tilanne edessään.

Onko seura pakotettu pelaajamarkkinoille?

Kuten todettua, Hurricanesin pakisto on todella nuori ja kokematon. Noah Hanifin, Brett Pesce, Jaccob Slavin ja Ryan Murphy ovat kaikki alle 24-vuotiaita. Kokemusta edustaa ainoastaan Ron Hainsey, jonka vastuu tulee nousemaan Faulkin loukkaantumisen johdosta takuuvarmasti.

Seuran GM Ron Franciksellä onkin nyt paljon mietittävää, sillä mikäli Faulkin poissaolo on pitkäaikainen, Hurricanes voi olla pulassa puolustuksensa osalta.