Tunteet ovat olleet viime aikoina Ottawa Senatorsin organisaatiossa pinnassa. Kaikki sai alkunsa siitä, kun seuran maalivahti Craig Andersonin vaimo Nichollella todettiin syöpä.

Anderson palasi uutisen jälkeen kuitenkin vielä kertaalleen Senatorsin maalille, vaimonsa kannustamana, ja torjui Edmonton Oilersia vastaan nollapelin. Samalla yhdysvaltalaisvahti valittiin täysin ansaitusti NHL:n viikon tähdistöön.

Sitten Anderson päätti kuitenkin olla enemmän vaimonsa tukena ja jättää kaukalot hetkeksi aikaa taakseen. Senators hankki miehelle korvaajan Mike Condonin muodossa, joka loisti viime kaudella Montreal Canadiensissa ennen totaalista sulamistaan.

Uskomaton suoritus vaikeassa paikassa

Viime yönä olikin sitten Condonin vuoro aloittaa Senatorsin maalinsuulla. Jenkkivahti oli todella hankalassa paikassa elementissään, sillä hän torjui heti joukkueelleen nollapelin.

– Se oli mahtavaa, ottaen huomioon, että en ole pelannut kolmeen viikkoon ja jouduin juuri lentämään koko mantereen yli. Se antoi minulle toki myös aikaa päästä takaisin rytmiin. Oli todella hienoa napata voitto, Condon kertoi ottelun jälkeen.