Arizona Coyotesia edustava Tobias Rieder teki oman NHL-debyyttinsä 2. marraskuuta 2014. Tätä ennen 23-vuotias saksalaishyökkääjä oli pelannut AHL:n puolella, mutta debyytin jälkeen farmisarjaan ei ollut enää paluuta.

Rieder pelasikin lopulta NHL:ssä taukoamatta yli kahden kauden ajan. Hän puki Coyotes-paidan ylleen komeat 163 ottelua peräjälkeen, menettämättä yhtä ainuttakaan peliä.

Komea putki meni lopulta katki viime yönä, sillä Rieder ei pystynyt pelaamaan Nashville Predatorsia vastaan käydyssä taistossa. Saksalainen kärsii alavartalovammasta, jonka laadusta ei ole vielä tihkuttu lisätietoa.

Pitkä matka ennätyksiin

Riederin peräkkäisten otteluiden putki oli Coyotesin nykymiehistön pisin. Se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että saksalainen olisi ollut lähelläkään NHL-ennätystä, sillä tähän olisi ollut vielä todella pitkä matka.

NHL:n ennätystä peräkkäisistä pelatuista otteluista pitää hallussaan Doug Jarvis, joka pelasi käsittämättömät 964 perättäistä ottelua vuodesta 1975 aina vuoteen 1987 saakka. Jarvis ei menettänyt NHL-uransa aikana yhtä ainutta ottelua.

Pisin aktiivinen putki on tällä hetkellä Anaheim Ducksia edustavan Andrew Coglianon hallussa. Mies ei ole menettänyt uransa aikana yhtä ainutta ottelua loukkaantumisen tai muun syyn vuoksi. Hänen putkensa on tällä hetkellä 715 kamppailun mittainen.