Boston Bruins on aloittanut kautensa kelvollisesti ottaen huomioon, että Tuukka Rask on ollut loukkaantuneena ja torjunut myös seuralle sen ainoat neljä voittoa.

Raskin mukaan hänen joukkueensa puolustusta saa kiittää hyvistä tuloksista.

– Otteluissa, joissa olen pelannut, puolustuksemme on ollut todella hyvä ja tasainen. Me emme välttämättä tee paljon maaleja, mutta olemme oppineet, kuinka kääntää tiukat ottelut eduksemme, Rask kertaa Boston Heraldin artikkelissa.

– Se on hyvä merkki, sillä me emme ole välttämättä tehneet niin parin viime vuoden aikana. On myös hyvä, että olemme saaneet puolustuspeliämme tiiviimmäksi ja olemme kyenneet ratkaisemaan otteluja. Mielestäni pelaamme hyvin.

Hyökkäyspelissä puutteita

Jos puolustus on ollut kunnossa, samaa ei voi välttämättä sanoa joukkueen hyökkäyspelistä.

Bruins on kyennyt tekemään kauden alussa vain 18 maalia, jolla se jakaa itäisen konferenssin jumbosijaa yhdessä Columbus Blue Jacketsin sekä New Jersey Devilsin kanssa.

Erityisesti joukkueen tähtipelaajilta, kuten David Krejciltä sekä Patrice Bergeronilta, odotetaan selvää tason nostoa, sillä kaksikko on tehnyt yhteensä vain yhden maalin.

Bostonilaisten hyökkäyspeli onkin ollut tähän saakka vahvasti David Pastrnakin, Brad Marchandin sekä David Backesin varassa.