NHLSuomi.com -sivusto linjaa jälleen kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Mitkä olivat viime viikon pahimmat rimanalitukset?

Kuka tai mikä oli pettymys?

TOP 5:

5. Garth Snow, New York Islanders

– Hankki viikon viimeisenä tekona Thomas Vanekin Sabresista hinnalla, joka oli turhan kova rajoittamattomasta vapaasta agentista. Snow kauppasi kaksi kärkivuoroa ja John Tavaresin kanssa hyvää pataa olevan Matt Moulsonin pelaajaan, joka voi hyvinkin kävellä kesällä ulos seurasta.

4. Valeri Nichushkin, Dallas Stars

– Venäläinen näytti vielä harjoituskaudella hyvältä. Nyt ei tunnu tulevan tulosta sitten millään. Yksi syöttö kasassa ensimmäiseen yhdeksään peliin. Ei vakuuta vielä, mutta ei 18-vuotiaalta tosin voikaan odottaa ihmeitä.

3. Pittsburgh Penguins

– Ei voiton voittoa viime viikolla. Kyllä, luit oikein. Pittsburgh Penguins ei voittanut viime viikolla yhtään peliä. Se on joukkueen tason tietäen melkoinen floppi.

2. Päähän kohdistuneet taklaukset

Zdeno Charan taklaus Tommy Wingelsiin ja John Scottin täräytys Loui Erikssoniin päälimmäisinä esimerkkeinä. Yksikin aivotärähdys ja pitkäaikainen poissaolo on liikaa. Todella pitkät, jopa 25 pelin pelikiellot käyttöön, jos päähän kohdistuneita taklauksia alkaa tulla enempi saman pelaajan toimesta.

1. John Scott, Buffalo Sabres

– Mitähän Scott mietti, kun täräytti ruotsalaista Bruins-hyökkääjä Erikssonia suoraan kyynärpäällä päähän? En halua edes välttämättä tietää. Täysin typerä temppu. Scottin tapaisen pelaajan ei edes kuuluisi olla NHL:ssä.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.