Minnesota Wildin riveissä suomalaishyökkääjä Mikael Granlund joutui pettymään Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelatun Toronto Maple Leafs -ottelun jälkeen, kun Leafs oli parempi lukemin 4-1.

Granlund vieraili ottelun jälkeen NHLSuomi.com -sivuston haastattelussa.

Mitä pidit pelistä?

– Lopputulos on totta kai pettymys. Mutta huolimatta siitä, että pelasimme edellisenä iltana, niin pystyimme hallitsemaan peliä myös kolmannessa erässä. Joskus ei saa sitä mitä ansaitsee. Se on hokia.

Entä oma suorituksesi?

– Mulla oli pari tilaisuutta, mutta nyt ne eivät menneet sisään.

Mitä positiivista pelissä oli?

– Pelattiin ihan hyvän peli joukkueena, muttei saatu palkintoa siitä. Vietiin kamppailua, mutta joskus pelit ovat tämmöistä.

Kuinka tyytyväinen olet alkukauteesi?

– Joukkueena on mennyt ihan hyvin. Tulokset voisivat olla parempiakin, koska lähes joka pelissä ollaan viety vastustajia. Pitää vaan jaksaa painaa, koska meidän peli on hyvin kunnossa.

Missä olette joukkueena kehittyneet viime vuodesta?

– Mielestäni hallitsemme oikeasti peliä, pystytään pitämään kiekkoa ja sitä kautta hallitsemaan, minkä kautta vastustajalle jää vähemmän paikkoja. Meillä on vähän enemmän kiekollista pelaamista ja se on auttanut myös meidän puolustuspeliä. Lisäksi uskallamme pitää kiekkoa ja pelata sen kanssa enemmän.

Mitä tykkäät uudesta konferenssijaosta?

– Mun mielestä se on ainakin hyvä. Meidän ei tarvitse matkustaa niin paljon kuin aikaisemmin.