Toronto Maple Leafs lähtee kauteen 2024-25 uusitulla alakerralla.

Maple Leafs tiedottaa solmineensa kuusivuotisen sopimuksen puolustaja Chris Tanevin kanssa. Sopimus takaa 34-vuotiaalle veteraanipakille 4,5 miljoonan dollarin vuosittaiset tulot. Sopimuksesta löytyy täysin siirron estävä pykälä viimeiseen vuoteen asti.

Tanev siirtyi kesken viime kauden Calgary Flamesistä Dallas Starsin riveihin. NHL-supertähtien ”päällystakkina” tunnettu kanadalainen teki Starsin riveissä 19 runkosarjaottelussa tehot 1+4=5 ja 19 pudotuspeliottelussa tehot 0+2.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin tietojen mukaan Florida Panthersissa mestaruuden voittanut puolustaja Oliver Ekman-Larsson olisi siirtymässä Tanevin ohella Maple Leafsiin. Ruotsalaiskonkarin sopimuksen tiedot eivät ole julkisuudessa.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Unless something changes expect OEL to help bolster the Leafs blueline as well.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
🖊️ We've signed defenceman Chris Tanev to a six-year contract