Philadelphia Flyers ja hyökkääjä Cam Atkinson ovat todennäköisesti suuntaamassa kesän aikana eri reiteille.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger raportoi tiistai-iltana X:ssä, että Flyers on neuvotellut San Jose Sharksin kanssa Atkinsonin sisältävästä vaihtokaupasta.

Vaihtokaupan syntymistä vaikeuttaa kuitenkin se, että Atkinsonilla on sopimuksessaan siirron estävä pykälä, jonka avulla 35-vuotias yhdysvaltalainen voi blokata kauppaamisen kymmeneen valitsemaansa joukkueeseen. Dregerin tietojen mukaan Atkinson ei ole halukas siirtymään Sharksiin, joka oli viime kaudella NHL:n jumbojoukkue.

Dregerin mukaan Flyers on valmis pidättämään osan Atkinsonin 5,875 miljoonan dollarin palkasta omaan palkkakattoonsa. Jos sopivaa vaihtokauppaa ei löydä, on Flyersin toisena vaihtoehtona Atkinsonin kesään 2025 ulottuvan sopimuksen ulosostaminen.

Atkinson pelasi päättyneellä kaudella Flyersin paidassa 70 ottelua tehopistein 13+15=28. Taitava yhdysvaltalainen oli koko kauden 2022-23 sivussa loukkaantumisen takia.

Atkinson on edustanut NHL-urallaan Flyersin lisäksi Columbus Blue Jacketsia. Yhteensä mies on tahkonnut taalaliigassa 770 ottelua (249+231=480).

Darren Dreger

@DarrenDreger
The Flyers continue to explore options around veteran Cam Atkinson. SJ has trade interest, but sources say Atkinson isn’t keen on a move to the Sharks. Philly will eat a good chunk of the final year of his contract. Buyout is also an option, as is keeping him in the mix.

LUE MYÖS: