Columbus Blue Jackets on antanut potkut päävalmentaja Pascal Vincentille.

Vincent ehti toimia päävalmentajana vain yhden kauden ajan, ja tuona aikana joukkue keräsi vain 27 voittoa varsinaisella peliajalla. Hänet palkattiin, kun ykkösvalinta Mike Babcock erotettiin pelaajien erikoisen kohtelun vuoksi.

– Kun vietin aikaa Pascalin kanssa näinä muutamana viikkona, minulle selvisi, että hän on hieno henkilö ja älykäs jääkiekkovalmentaja, joka työskenteli ahkerasti viime vuoden vaikeissa olosuhteissa, mutta uskon, että muutos penkin takana on organisaation etu, GM Don Waddell kommentoi.

– Organisaation puolesta haluan kiittää Pascalia hänen työetiikastaan, ammattilaisuudestaan ja panoksestaan kolmen viime kauden aikana Columbus Blue Jacketsissa.

Muun valmennustiimin kohtalo on vielä epävarma. Columbusta seuraava toimittaja Aaron Portzline kertoo, että maalivahtivalmentaja Niklas Bäckströmin ja apuvalmentajien työpaikat ovat turvassa toistaiseksi.