New York Rangersin fanien todelliseksi suosikiksi keväällä noussut 21-vuotias gooni Matt Rempe lähtee tulevaan kauteen suurin tavoittein.

Helmikuussa Rangersin nelosketjuun yllättäen nostettu 203-senttinen hyökkääjä ei tyydy pelkästään jämäminuutteja pelaavaksi tappelijaksi.

– Ai mikä on suunnitelmani kesälle? Ensinnäkin haluan päästä eroon tästä silmäluomen tulehduksesta. Näytän ihan idiootilta. Olen pahoillani tästä, tämä ei näytä hyvältä, Rempe hauskuutti toimittajia lehdistötilaisuuden alussa.

– Mutta on minulla isoja suunnitelmia. Aion tehdä enemmän töitä kuin kukaan. Minulla on suuret suunnitelmat. Aion tehdä työtä jokaisella pelini osa-alueella. Haluan tuoda kaukaloon enemmän. Haluan olla pelaaja, joka pystyy pelaamaan illasta toiseen 8-12 minuuttia ottelua kohden. Aloitin sentterinä, mutta haluan kyetä pelaamaan myös laidassa. Haluan olla erinomainen puolustava pelaaja sekä alivoimapelaaja, nuori Rangers-jätti täräytti itsevarmasti.

Pudotuspeleissä Rempe pelasi ottelua kohden keskimäärin 6:17 minuuttia. Pudotuspeleissä Rangersin päävalmentaja Peter Laviolette ei uskaltanut peluuttaa Rempeä vierasotteluissa, koska oli vaarana, että vastustajat pääsee viimeisen vaihdon avulla laittamaan tähtipelaajansa kaukaloon Rempen ollessa jäällä.

Yhteensä Rempe pelasi lopulta 11 pudotuspeliottelua tehopistein 1+0. Hän laukoi viisi kertaa ja keräsi kymmenen jäähyminuuttia. Moneypuck-sivuston mukaan Rempen Corsi pudotuspeleissä oli 39% ja maaliodottama vastustajaan verrattuna 37,1%.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: