Dallas Stars on sunnuntaiyönä selkä seinää vasten, kun joukkue kohtaa Edmonton Oilersin läntisen konferenssin finaalin kuudennessa ottelussa. Sarjaa 3-2-johtava Oilers voi edetä voitolla Stanley Cup -finaaliin.

Starsin päävalmentaja Peter DeBoer ilmoitti ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa yllättävästä muutoksesta. AHL:ssä hurjaa jälkeä tehnyt hyökkääjä Mavrik Bourque nousee kokoonpanoon huippulupaus Logan Stankovenin tilalle.

Bourque pelaa tulevana yönä NHL-uransa toisen ottelun. Starsin vuoden 2020 ykköskierroksen (30.) varaus pelasi huhtikuussa runkosarjaottelussa Chicago Blackhawksia vastaan 11 minuuttia ilman tehopisteitä.

AHL:ssä Bourque voitti pistepörssin ja hänet valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi. Runkosarjassa 22-vuotias hyökkääjä teki 71 ottelussa 26 maalia ja 77 tehopistettä. Pudotuspeleissä seitsemään peliin syntyi tehot 3+8=11.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Mavrik Bourque will play for Dallas in Game 6

LUE MYÖS: