Philadelphia Flyers jäi lopulta kalkkiviivoilla ulos NHL:n pudotuspeleissä sen hyydyttyä pahemman kerran runkosarjan viime metreillä.

Seuran GM Daniel Briere myöntää tekevänsä kokoonpanoonsa muutoksia kesällä. Seurapomo vahvisti medialle viikonloppuna ainakin kahden pelaajan lähdön seurasta. Briere ei aio tarjota jatkosopimuksia 17 kautta NHL:ssä pelanneelle puolustajakonkari Marc Staalille, 37, tai hyökkääjä Denis Gurianoville, 27.

Kaksikosta Staal siirtyi Flyersiin viime kesänä Florida Panthersista. Konkari mahtui pelaavaan kokoonpanoon vain 35 ottelussa, joissa lähes 1200 NHL-peliä urallaan pelannut kanadalainen kirjasi tehot 1+4.

Gurianov puolestaan siirtyi Flyers-nuttuun siirtotakarajalla Nashville Predatorsista. Venäläinen entinen 1. kierroksen 12. varaus mahtui kokoonpanoon vain neljässä loppukauden pelissä jääden niissä ilman tehomerkintöjä.

LUE MYÖS: