Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjä Mark Stone on toipumassa juuri sopivasti pelikuntoon NHL:n pudotuspelien kynnyksellä.

Golden Knightsin kapteeni palasi lauantaina ensimmäistä kertaa jäälle sitten helmikuun lopussa tulleen loukkaantumisen.

9,5 miljoonan dollarin palkkaa tienaava Stone on ollut helmikuusta lähtien pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla (LTIR), jonka avulla Golden Knightsin pystyi hankkimaan siirtorajalla Noah Hanifinin, Anthony Manthan ja Tomas Hertlin.

Tästä on tulossa jo kolmas kevät putkeen kun Stone loukkaantuu mystisesti ennen siirtorajaa ja toipuu lopulta pelikuntoon pudotuspeleihin. Viime kevään pudotuspeleissä Stone tykitti 22 ottelussa 24 tehopistettä ja johdatti joukkueensa Stanley Cup -mestaruuteen.

Tällä kaudella Stone iskenyt 56 otteluun tehopisteet 16+37=53.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
LADIES AND GENTLEMEN

THIS IS YOUR CAPTAIN SKATING

🗿🗿🗿

LUE MYÖS: