Arizona Coyotesin NHL-organisaatiota viedään huhuissa ensi kaudeksi Utahin osavaltiossa sijaitsevaan Salt Lake Cityn kaupunkiin. Asiasta kertovat Daily Faceoff -sivuston toimittaja Frank Seravalli sekä ESPN.

Uutisoimme aiemmin tänään, että NHL valmistelee jo kahta erillistä otteluohjelmaa ensi kaudelle: toisessa Coyotes on mukana ja toisessa Salt Lake City.

Seravallin lähteiden mukaan NHL, Coyotesin omistaja Alex Meruelo sekä NBA-seura Utah Jazzin omistaja Ryan Smith ovat päässeet lähelle yhteisymmärrystä Arizona Coyotesin myymisestä Smithin ja hänen vaimonsa omistamalle Smith Entertainment Groupille.

Smith Entertainment Group saisi kaupan yhteydessä täydet oikeudet Arizona Coyotesin uudelleenbrändäykseen.

Seravallin tietojen mukaan NHL on jo lähettänyt kaikille seuraomistajille päivityksen Coyotesin tilanteeseen liittyen. Myös Coyotesin pelaajia on informoitu osapuolten välisestä ”suullisesta sopimuksesta”.

Seravalli muistuttaa, ettei mitään virallista sopimusta ole vielä valmiina ja NHL-seuran kauppaaminen vaatii vielä useita toimenpiteitä.

ESPN puolestaan kertoo, että Coyotesin omistaja Meruelo oli valmis myymään joukkueen NHL:lle miljardilla dollarilla. Smith Entertainment Group ostaisi tämän jälkeen Coyotesin NHL:ltä 1,3 miljardilla, josta 300 miljoonan osuus jaettaisiin kaikkien NHL-omistajien kesken.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Coyotesin kauppaamisprosessi voidaan aloittaa huhtikuun 18. päivä.

Sportsnet

@Sportsnet
The NHL and the Arizona Coyotes are preparing for the possibility of a move to Utah as soon as April 18, per @FriedgeHNIC.

LUE MYÖS: